e
Banner

Etiketler: renault trucks



Işıklar, ağır taşımalarını Renault Trucks ile yapacak


Yayın: 27-08-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Ağır nakliyat ve proje taşımacılığının önde gelen firması Işıklar, Renault Trucks C serisi araçlarından memnuniyetlerini yeni dört çekici alımı ile tasdikliyor.




ITT'nin Renault Trucks yatırımları sürüyor


Yayın: 12-10-2020
Kategori: Ticari Araçlar

2019 yılında 15 adet Renault Trucks T460 çekici ile filosunu güçlendiren ITT Lojistik, tercihini yine aynı araçlardan yana kullanıyor. ITT, araçların yüksek performansından memnuniyeti ile yeni 10 adet Renault Trucks T460 çekicilerini teslim alıyor. Böylece ITT filosunun, yaklaşık yüzde 90’ı Renault Trucks araçlardan oluşuyor.
 




Akarnak Lojistik Renault Trucks T serisini filoya ekledi


Yayın: 12-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

1954 yılında Bursa merkezli olarak kurulan Akarnak Lojistik, 2003 yılındaki yapılanmasının ardından otomotiv ve tekstil ağırlıklı lojistik hizmetlerini sürdürüyor. Filosunda 50 adedi Renault Trucks olmak üzere 140 özmal çekicisi bulunan Akarnak, ilk Renault Trucks T serisi alımını yapıyor. 




Reanult Trucks canlı sanal eğitimlerle fark yarattı


Yayın: 26-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Reanult Trucks, pandemi nedeniyle bayi ağı için sunulan satış ve satış sonrası eğitimlerini dijital ortamda düzenlemeye başlamıştı. Eğitimleri daha efektif hale getirmeyi hedefleyen Renault Trucks, teknolojik alt yapıyı güçlendirerek Canlı Sanal Eğitim’e geçiş yaptı.




Akarnak Lojistik, Renault Trucks ile yola devam ediyor


Yayın: 02-12-2020
Kategori: Ticari Araçlar

1954 yılında Bursa merkezli olarak kurulan Akarnak Lojistik, 2003 yılındaki yapılanmasının ardından otomotiv ve tekstil ağırlıklı lojistik hizmetlerini sürdürüyor. Filosunda 50 adedi Renault Trucks olmak üzere 140 özmal çekicisi bulunan Akarnak, ilk Renault Trucks T serisi alımını yapıyor. Şirket, uluslararası grupaj taşımacılığı faaliyetlerini Renault Trucks çekiciler ile arttıracak. 




Renault Trucks, elektrikli araç serisini genişletiyor


Yayın: 15-12-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, müşterilerinin temiz enerjiye geçişlerini hızlandırmalarına yardımcı olmak için tam elektrikli ürün gamını genişletiyor. Dağıtım gamı elektrikli araçlar için daha geniş batarya seçenekleri bulunuyor: Renault Trucks D ve D Wide Z.E artık 66 kWh bataryaları ile de sunuluyor. Ayrıca Renault Trucks Master Z.E.’nin, 3,5 tonluk modeli pazara sürülüyor. 
 




Renault Trucks çekicideki başarısını dağıtım kamyonlarına taşıyacak


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks T serisi uzun yol çekicilerde başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, “2021 yılında D serisi dağıtım kamyonlarımız için de aynı başarıyı göstermek üzere odaklanacağız” dedi. 




Prestij, gıda ürünlerini Renault Trucks ile dağıtacak



Ağırlıklı olarak yurt içinde gıda taşımacılığı operasyonlarını sürdüren Prestij Dağıtım, frigofirik mikro dağıtımda liderliği ile gıda ve perakende sektörü için lojistik hizmeti sunuyor. Prestij, filosunda bulunan Renault Trucks çekicilerden memnuniyetleri doğrultusunda yine Renault Trucks T 460 araçlar alımlarına devam ediyor. 




Renault Trucks D Wide Z.E. güneş panelleriyle donatıldı


Yayın: 24-02-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Sürdürülebilir taşımacılığa önem veren Rhyner Lojistik, süpermarketlere ulaştırdığı tedarik zinciri dağıtımları için kısa süre önce Renault Trucks D Wide Z.E. elektrikli kamyon modelini filosuna kattı. İsviçreli nakliyat şirketi, bu yaklaşımın bir parçası olarak soğutucu ünitesine güç sağlamak için elektrikli kamyonunun üst yapısı üzerine güneş panelleri yerleştirdi. 




Gemlik Aktaş-1 Lojistik, 20 yıldır Renault Trucks'ı tercih ediyor


Yayın: 04-03-2021
Kategori: Ticari Araçlar

20 yıldır Renault Trucks araçlar ile operasyonlarını sürdüren Gemlik Aktaş-1 Lojistik, 40 adet yeni çekicilerini teslim aldı.